• front pic2

Rabatter

buy button

Alt dette får du med Arriva WunderCard:

  • Store rabatter på togrejser i Danmark
  • Rabatter til det meste af Europa med RailPlus Youth
  • ISIC medlemskab eller IYTC medlemskab

Togrejser - Danmark

Ungdomsbillet (Ung, Kun med W-Card)
Arriva WunderCard giver mulighed for at benytte ungdomsbilletter i Arrivas og DSBs tog, ved takstoverskridende rejser (når du rejser over mindst én takstgrænse).
Se Danmarkskort med takstgrænser her

Du kan købe ungdomsbilletter på både Arrivas og DSB's stationer. Ungdomsbilletterne giver dig følgende rabatter på ordinære billetpriser:

  • 50 % rabat på ordinær billetpris på billigdage (mandag-torsdag og lørdag) undtagen i perioden fra og med den 22. december til og med den 2. januar, onsdag før påske, skærtorsdag, 2. påskedag, dagen før Store bededag og dagen før Kristi Himmelfartsdag. Disse er normaldage, hvor der opnås 25 % rabat
     
  • 25 % rabat på ordinær billetpris på normaldage (fredag og søndag)

Rejsekort, kundetype ung
Ved rejse på rejsekort kundetype ung, afhænger størrelsen på din rabat af, hvor ofte du rejser, hvor du rejser og hvornår du rejser. Der kan med rejsekort kundetype ung og Arriva WunderCard være helt op til 65 % at spare i forhold til en standard togbillet.
Find prisen for din rejse på www.rejsekort.dk

Togrejser - Europa med RailPlus Youth

Arriva WunderCard Youth og Arriva WunderCard Student er samtidig et RailPlus Youth kort, som giver op til 25 % rabat på togrejser til de fleste lande i Europa (gælder ikke lokale rejser i udlandet).
Billetter skal købes hos Arriva eller DSB.

Både i Danmark og i udlandet gælder, at der ydes rabat på selve standardbilletten, men ikke på tillæg. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter og tilbud.

ISIC og IYTC medlemskab

ISIC (The International Student Identity Card) medlemsskab er inkluderet i Arriva WunderCard Student og Arriva WunderCard Student 26+.
IYTC (The International Youth Travel Card) medlemskab er inkluderet i Arriva WunderCard Youth kortet.

ISIC og IYTC medlemskaber byder på et hav af nationale og internationale tilbud og rabatter på alt, lige fra flybilletter, hotelovernatninger, software og hardware - til tøj, sko, cafebesøg og meget, meget mere. Du finder de aktuelle tilbud og rabatter på isic.org

Arriva WunderCard konkurrencer og tilbud

For alle tre typer Arriva Wundercard gælder at man også har mulighed for at få tilbud og deltage i lodtrækning om attraktive præmier fra Arriva WunderCard, som bliver annonceret via mitarriva.dk’s nyhedsmail.

buy button